Uitgesteld! – DE KOUDE WIND DIE OVER HET ZAND WAAIT

Trui Vandewalle

Wegens ziekte van de organisator zijn we genoodzaakt de voordracht van Trui uit te stellen. We communiceren zsm. een nieuwe datum.

We nodigen je uit voor een uniek weekend waarin poëzie tot leven komt in een betoverende tweeluik. Getalenteerde woordkunstenaars nemen je mee op een reis naar diepe gevoelens en gedachten, met verzen die je hart raken en je verbeelding prikkelen. Geniet van de kracht van taal in de intieme sfeer van Villa Vonk. Betreed een wereld vol verzen die VERBINDEN – VERBEELDEN – VERBAZEN.

ZATERDAG, 28/09 – 15U00 TOT 17U00

Woordkunstenares Trui Vandewalle (www.stilte-in-woorden.com) brengt poëzie van Claude van de Berge.

Ze draagt fragmenten voor uit ‘De koude wind die over het zand waait‘. De tekst gaat over twee mensen die naar elkaar toegaan om van elkaar afscheid te nemen. Het oeuvre is een mystieke zang van woorden die thematisch herhaald worden.

Of zoals Hugo Bousset het mooi verwoordt: ‘Het werk van Claude van de Berge is genieten, is dus intuïtief luisteren, je laten meesleuren door een stroom van schoonheid …’

Het is een heel rustig, meditatief poëzieprogramma, waarin woord en muziek hand in hand gaan.

Trui Vandewalle volgde zes jaar ‘Woord’ aan de muziekacademie van Gentbrugge en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Gent. Ze geeft lessen woord aan het muziek- en woordatelier te Wachtebeke. Sinds 2015 brengt Trui vooral poëzie van Claude van de Berge. Haar intimistische soloprogramma’s brengt ze voornamelijk in huiskamers.

www.stilte-in-woorden.com

PRAKTISCH

  • Adres: Villa Vonk, Oudenaardsesteenweg 52 – Gent
  • Vlot bereikbaar met elk vervoermiddel. Groene parkeerzone
  • Investering:
  • Inschrijven via de onderstaande knop.